Kiekie’s Coaching Call: Boost jouw Print Verkoop en Online Zichtbaarheid!

Na Kiekie’s Summer Course, die ik maar liefst 25 keer heb gegeven deze zomer, ga ik nu verder met de Coaching Call.

Loop jij vast in het doolhof van online printverkoop en wil je concrete stappen zetten om jouw kunstbusiness te laten bloeien? Kiekie’s 1:1 Print Selling Coaching Call is jouw kans om in 2 uur tijd de sleutels te krijgen tot een succesvolle printstrategie en online zichtbaarheid. Ben jij er klaar voor?

Tijdens deze 2 uur durende online video sessie krijg je de kans om al jouw vragen aan me te stellen over print strategieën en online zichtbaarheid.

In de afgelopen jaren is het steeds gebruikelijker geworden om online prints aan te bieden, zowel via websites als sociale media. Ik heb gemerkt dat dit voor zowel fotografen als illustratoren een lucratieve inkomstenbron kan zijn en tegelijkertijd een effectieve manier om zichtbaar te zijn en in contact te komen met potentiële kopers en opdrachtgevers.

 

Eén opvallend aspect is echter dat de makers die hierin succesvol zijn, vaak een doordachte marketingstrategie volgen

Het aanleren van zo’n strategie is echter geen eenvoudige taak en vereist deskundige begeleiding. Met mijn jarenlange ervaring als printspecialist bij FotoLabKiekie en mijn betrokkenheid bij printverkoop, evenementen en marketing, heb ik een programma ontwikkeld waarmee ik je kan helpen om deze printverkoopstrategie onder de knie te krijgen.

Ben je klaar om jouw kunstbusiness naar nieuwe hoogten te brengen? Kiekie Tabloid presenteert:  Kiekie’s 1:1  Print Selling Coaching Call 2023! Tijdens deze video call ontdek je essentiële strategieën en praktische tips om jouw online representatie te verbeteren en je printverkoop te stimuleren.

Herken je jezelf hierin?

➡️ Je twijfelt welke werken je online moet aanbieden, in welke oplage en tegen welke prijs.

➡️ Je voelt je onzeker over het online verkopen van je Limited Edition prints. Je mist kennis op het gebied van online marketing, sales en strategie, waardoor je het gevoel hebt maar wat te doen. Je beseft dat vakmanschap niet automatisch betekent dat je een goede verkoper bent.

➡️ Misschien heb je al veel tijd, geld en energie geïnvesteerd in een website/webshop, maar blijven de resultaten achter.

➡️ Je hebt geweldige ideeën om zichtbaar te zijn op social media, maar je worstelt met het omzetten van deze ideeën naar een gestructureerde aanpak en het aantrekken van de juiste kopers.

Dan is Kiekie’s 1:1 Print Selling Course de oplossing voor jou. Wacht dan niet langer en schrijf je onderaan deze pagina in voor een persoonlijk coaching video call waarin ik je alles ga uitleggen en je voorzie van advies op maat!

 

Hi, Ik ben Denise!

Met meer dan 20 jaar ervaring in het familiebedrijf FotoLabKiekie, waar ik momenteel samen met mijn man de leiding over neem, ben ik een expert op het gebied van fine art printen. Ik heb me ook gespecialiseerd in de verkoop van prints en online zichtbaarheid, wat me heeft geholpen bij het succesvol opzetten van initiatieven zoals de fotografiekrant Kiekie Tabloid en onze online galerij Kiekie Art. Onlangs hebben we ook een grote expositie en online printverkoop georganiseerd genaamd “Women in Art”.

Als expert op het gebied van online zichtbaarheid en printverkoop geef ik waardevol advies aan mijn klanten. Met de snelle veranderingen in de wereld van beeld en online technologie, blijf ik constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo kan ik jou een op maat gemaakt advies bieden dat perfect aansluit bij jouw behoeften. Na onze 1:1 Coaching ben je direct in staat om aan de slag te gaan met mijn praktische tips en aanbevelingen.

Ik sta voor je klaar om mijn expertise met jou te delen

Steeds meer makers bieden hun prints te koop aan, online, via hun eigen webshop of tijdens een expositie. Maar hoe zorg je dat je de juiste tools gebruikt om ook daadwerkelijk genoeg prints te verkopen?

Misschien heb je al een webshop opgezet of verkoop je jouw werk via jouw website en Instagram-kanaal. Maar het simpelweg een paar keer promoten is niet voldoende voor een succesvolle online verkoop. Om consistent goede resultaten te behalen, zijn er specifieke stappen die je moet volgen. En ik kan jou precies vertellen en uitleggen welke stappen dit zijn.

Of je nu vragen hebt over het optimaliseren van jouw webshop, het verbeteren van de presentatie van jouw kunstwerken of het effectief promoten van jouw werk op social media, ik sta voor je klaar om mijn expertise met jou te delen.
Samen zullen we kijken naar jouw specifieke situatie en doelen, en ik zal je praktische tips, inzichten en strategieën aanreiken die je direct kunt toepassen om jouw online verkoop te stimuleren. Van het creëren van aantrekkelijke productpagina’s tot het opbouwen van een effectieve marketingstrategie, ik zal jou voorzien van de nodige kennis en tools om succesvol te zijn in de online verkoop van jouw kunstwerken.

Stel je eens voor… je hebt de mogelijkheid om mij alles te vragen wat je wilt weten. Hoe prijs ik mijn werk op de juiste manier? Hoe creëer ik echtheidscertificaten en limited edition prints? Wat is de beste strategie voor het verkopen van prints en welke stappen moet ik daarvoor nemen? Twijfel je of je wel genoeg online zichtbaar bent? (en hoe je dit het beste aan kunt pakken) Is jouw website wel conversieproof en hoe kun je dat verbeteren?

Ik bied je concrete handvatten en advies waarmee jij verder kunt groeien in jouw carrière als professioneel beeldmaker!

Tijdens onze strategiesessie heb jij alle ruimte om je vragen, strubbelingen en onzekerheden met mij te delen. Samen zullen we kijken naar jouw specifieke situatie en ik zal je waardevolle inzichten, praktische tips en op maat gemaakt advies geven om jouw print verkoop en online zichtbaarheid naar een hoger niveau te tillen.

Wat is de beste strategie voor het verkopen van prints en welke stappen moet ik daarvoor nemen?

Na deze dag ontvang je een uitgebreid document met persoonlijke tips en adviezen die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt. Bovendien zal ik waardevolle aanbevelingen doen voor software op het gebied van art marketing. Zo ben je goed voorbereid om je werk te presenteren en te verkopen.

Voor wie is deze strategiesessie bedoeld?

De Kiekie’s Coaching Call is speciaal ontworpen voor beeldmakers (fotografen/illustratoren/mixed media) die zelf prints willen verkopen. Of je nu net begint of al ervaring hebt, als je jouw online zichtbaarheid wilt vergroten en de juiste verkoopstrategie wilt ontwikkelen, dan is deze sessie perfect voor jou!

Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap naar een succesvolle online verkoop. Schrijf je in voor mijn coaching sessie en ontdek hoe je jouw online verkoopstrategie kunt optimaliseren en consistente resultaten kunt behalen. Samen zullen we jouw online aanwezigheid versterken en ervoor zorgen dat jouw kunstwerken de aandacht krijgen die ze verdienen.

Ik ben een illustrator, is deze 1:1 Coaching Call ook voor mij bedoeld?

Zeker, als je gelimiteerde edities wilt maken van jouw originele kunst en deze online wilt verkopen, dan is deze cursus ook geschikt voor jou.

Waarom is de Coaching call 1:1?

Elke maker is uniek, en voor dit specifieke doel is het niet praktisch om de cursus/call in groepen te geven. Ik wil jou zoveel mogelijk waardevolle informatie bieden om je optimaal te ondersteunen bij jouw verkoop en marketing van limited edition prints. Door een 1-op-1 aanpak kan ik mij volledig richten op jouw specifieke behoeften en jou de persoonlijke begeleiding geven die nodig is om succesvol te zijn. Daarnaast maak ik een quick scan van jouw website/webshop en social media accounts en bespreken we de verbeterpunten ter plekke.

Na deze Coaching Call heb jij;

– Een stappenplan in handen voor het opzetten van een strategische limited edition print sale.
– Een stappenplan in handen voor het opzetten van email marketing om bestaande klanten opnieuw te laten kopen en nieuwsbriefabonnees kunt aanzetten tot aankoop.
– Kennis en inzichten in de huidige art markt.
– Je hebt de kennis en vaardigheden om de juiste content te creëren en je art business een kickstart te geven. Met de geleerde technieken en strategieën kun je direct aan de slag om je limited edition prints te verkopen.

 

Hoe gaan we te werk?

Na jouw reservering ontvang je de factuur en een vragenlijst om meer inzicht te krijgen in jouw specifieke behoeften over het verkopen van jouw prints. Voordat het video gesprek plaatsvindt, zal ik een quick scan van jouw website en/of social media maken. Tijdens het 2 uur durende coaching gesprek zal ik je persoonlijk coachen en adviseren, helemaal afgestemd op jouw situatie.

Na afloop ontvang je van mij een document met waardevolle tips op het gebied van online zichtbaarheid en print verkoop die direct toepasbaar zijn, zodat je zelf meteen aan de slag kunt!

In de weken erna ben ik bereikbaar en kun je aan mij je vragen stellen per mail of telefonisch ter evaluatie.

Wacht niet langer en schrijf je hieronder in voor Kiekie’s Coaching Video Call!  Laten we samen jouw art business laten groeien!

Wat kost het?

De Coaching Call kost: € 450,- ex btw

Incl. social media content planner, persoonlijke evaluatie feedback & stappenplan op maat

  • Je kunt als ZZP’er via PPO subsidie een groot deel van dit bedrag declareren. 

 

Hieronder lees je wat oud deelnemers over Kiekie’s Coaching Call, Kiekie’s Summer Course en en mij zeggen.

 

“Met een helder stappenplan en op maat gemaakte tips heb ik de tools om mijn volgende stappen te zetten. Denise’s uitgebreide kennis en persoonlijke begeleiding hebben me in de juiste richting gestuurd, en haar expertise in papier, print en marktpositionering is indrukwekkend. Een absolute aanrader voor iedere fotograaf die een snel en gericht resultaat wil behalen!” – Marjolein Vinkenoog

 

”Elk facet van de dienst was voor mij van onschatbare waarde. Als ik er één moet benadrukken, zou dat mijn online zichtbaarheid zijn. De praktische aanpak om dit daadwerkelijk te verbeteren, met concrete aanwijzingen en waardevolle tips, heeft voor mij het meest impact gehad.” – Helene Hermans

 

”Ik heb heel veel aan de Print course gehad en ik had niet verwacht dat ik zoveel handige informatie zou krijgen. Denise had veel van mijn werk uitgeprint, zich in mijn website/ social media accounts verdiept dus de cursus was echt gericht op mijn werk en niet een algemene handleiding, dat vond ik heel erg waardevol. Alle aspecten waar ik in mijn werk op moet letten qua verkoop/marketing kwamen aan bod. Denise heeft een enorme kijk en kennis van de creatieve sector dus de informatie is bijzonder breed en informatief.” – Tanja Houwerzijl

 

”Het creatieve vak kan meestal ook heel vaag blijven. Wat heerlijk is, maar vaak ook ongrijpbaar en niet commercieel. Als je je eigen werk wilt gaan verkopen is het erg fijn dat een nuchter iemand zoals Denise praktische tips geeft waar je direct wat mee kunt. En dit zie je eigenlijk niet veel in deze markt.” – Julia Dongstra

 

De Coaching Video Calls zijn tot mijn verlof helemaal volgeboekt. Begin juni 2024 zijn nieuwe boekingen mogelijk. Ik plaats de agenda hiervoor tijdig op deze pagina. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe beschikbare data? Laat dan hieronder jouw gegevens achter!