Scanservice

IMACON FLEXTIGHT HIGH END SCANSERVICE

Wij bieden een high end scanservice voor negatieven, dia’s en originelen zoals illustraties en schilderijen.

We maken gebruik van de high-end scanner Imacon Flextight, de beste keuze voor kleur en zwart-wit negatieven en dia’s. Deze scanner met het virtuele drumscanprincipe behoort tot een van de beste scanners ter wereld. Hij maakt van je negatieven/dia’s high end scans met een sublieme detaillering. Je kunt de negatieven of dia’s met instructies bij ons op de Jan Evertsenstraat komen inleveren.
Wij scannen 35mm, medium formaten (6×6, 6×7, 6x9cm), 6×4.5cm, 6x12cm, 6x17cm en grootformaat (4x5inch).

 

IMACON FLEXTIGHT HIGH END SCANSERVICE

Deze scanner met het virtuele drumscanprincipe behoort tot een van de beste scanners ter wereld.

High End Scanservice

EPSON PRO 12000XL PRO

De Epson Expression 12000XL Pro is een A3-scanner met hoge resolutie die is ontworpen om te voorzien in de behoeften van de meest veeleisende grafische toepassingen. Deze scanner beschikt over de geavanceerde replicatiefuncties van Epson Scan, een LED-lichtbron en uitzonderlijke SilverFast Ai 8.8-beeldverwerking, en biedt daarmee uitmuntende beeldreproductie.
De Expression 12000XL Pro heeft een optische dichtheid van 3,8 DMax en 48-bits kleurdiepte voor scherp en nauwkeurig scannen en volledige reproductie van een zo groot mogelijk kleurenbereik, zelfs in gebieden met schaduw. Bovendien kunnen we met de hoge resolutie van 2400 x 4800 dpi en de ultranauwkeurige Micro Step Drive-technologie zelfs de kleinste details met buitengewone helderheid vastleggen.

De bestanden kunnen onder anderen worden gebruikt voor het afdrukken van limited editions fine art prints.

HET OPSTARTEN VAN EEN

LIMITED EDITION

Benieuwd naar de mogelijkheden van het opstarten van een Limited Edition? Wij kunnen je daarbij adviseren. Van hoogwaardige scan van jouw origineel tot de perfecte Giclée afdruk op een van de mooie fine art papiersoorten.