Lijsten met glas

Wij hebben de mooiste art lijsten geselecteerd om jouw fine art prints mee in te lijsten.

In ons assortiment lijsten hebben wij verdiepte art lijsten in het mooie walnut, wit hout, zwart hout, oak en wissellijsten zwart alu en zwart hout. De art lijsten hebben een mooie, smalle aluminium profiel afgewerkt met hoogwaardig FSC echt hout fineer. Het werk ligt verzonken in de lijst wat een prachtige diepte geeft. Iedere lijst is voorzien van museumglas.
Het museumglas (ArtGlass AR70) filtert 70% van de Uv-straling en beschermt zo je kunstwerk. De anti-reflecterende krasbestendige coating laat je kunstwerk zien zoals deze werkelijk is!

Wij gebruiken 100% zuurvrije materialen en zijn FSC-gecertificeerd.

Lijst zwart aluminium MEER BEELDEN

Een fraaie, extra solide wissellijst met een smal zwart profiel. Standaard geleverd met extra helder float geslepen glas en hoekveren voor nog extra stevigheid. Met of zonder museum karton passe-partout.

 

Een formaat en prijs indicatie vind je hieronder. De maximale formaten zijn per papiersoort verschillend. Verstuur je bestand voor advies over formaat en bestellen.

Formaat
Aantal
Prijsindicatie (incl. btw) 42.99,-
Lijst zwart hout MEER BEELDEN

Een fraaie, extra solide houten wissellijst met een breder zwart profiel. Standaard geleverd met extra helder float geslepen glas en hoekveren voor nog extra stevigheid. Met of zonder museum karton passe-partout.

Een formaat en prijs indicatie vind je hieronder. Alle formaten zijn mogelijk tot 150 cm korte kant. Verstuur je bestand voor advies en bestellen.

Formaat
Aantal
Prijsindicatie (incl. btw) 47.99,-
Lijst Hout en Museumglas MEER BEELDEN

Een aluminium vitrine lijst met hoogwaardig  hout fineer in de kleur walnut.  De lijst heeft een mooie, smalle rand, is voorzien van tussenlatjes zodat het werk verdiept in de lijst ligt, wat zorgt voor een prachtig diepte effect. Het glas is museumglas, anti reflecterend.

De lijst is verkrijgbaar in de kleuren Walnut, Oak, Zwart en Wit.

 

Een formaat en prijs indicatie vind je hieronder. De maximale formaten zijn per papiersoort verschillend. Verstuur je bestand voor advies over formaat en bestellen.

Formaat
Aantal
Prijsindicatie (incl. btw) 150,-