PRINTEN & FINISHEN

Advies over papiersoort voor printen & finishen

Wil je weten op welk papier jouw bestand het mooist tot zijn recht komt? Verstuur je bestand(en) per Wetransfer om vrijblijvend door ons geadviseerd te worden over papierkeuze en finishing mogelijkheden. Of maak een afspraak om de verschillende papiersoorten te komen bekijken.

Het verzorgen van foto exposities is een discipline waar ons lab zich in gespecialiseerd heeft. Het printen op groot formaat en het finishen daarvan behoort tot een groot onderdeel van onze werkzaamheden.

Wij werken met Epson printers, de SureColor P10000, de P20000 en de P9500. Deze printers met hun originele Epson Ultrachrome® PRO inkten zijn in staat tot het maken van perfecte Giclée prints in de Piëzografie vorm. In combinatie met een speciaal rip programma en het kalibreren en bijhouden van onze papieren wordt er een topproduct geleverd. Wij hebben rond de 25 verschillende papiersoorten op voorraad. Van hoog glans tot smooth mat. Waaronder natuurlijk de prachtige fine art Hahnemuhle papieren. Wij printen tot 1.60 m kortste zijde.

Het is ook mogelijk prints af te werken op plaatmateriaal, waarbij ze zonder lijst aan de muur komen te hangen. Jouw prints kun je laten ‘finishen’ op materialen zoals: Aluminium, Dibond, Polystyreen, Acrylaat, MDF, Forex en (Gator) Foam. Ook maken wij houten baklijsten en (wissel) lijsten.

Wil je weten op welk papier en materiaal jouw bestand het mooist tot zijn recht komt? Verstuur je bestand(en) per Wetransfer om vrijblijvend door ons geadviseerd te worden over papierkeuze en finishing mogelijkheden.