Over Fotolab kiekie

 

 

 

Ons familiebedrijf FotoLabKiekie bestaat al meer dan 30 jaar. Van een reguliere fotozaak is FotoLabKiekie inmiddels uitgegroeid tot een professioneel full service fine art print lab. Ons vriendelijke team van deskundige professionals staat klaar om advies te geven op het gebied van kleurbeheer, printen, monteren, inlijsten, tot en met advies voor een print bij jou aan de muur thuis of hulp bij de inrichting van jouw expositie. Terwijl jij je focust op je creativiteit, zorgen wij voor dé perfecte afdruk!

“ Wij houden van fotografie, dus we organiseren geregeld masterclasses, exposities én geven een fotografie tabloid uit”

Onze service is aandacht

Wij maken gebruik van de modernste technieken, hoogwaardige papiersoorten en duurzame materialen. Wij printen, monteren en lijsten in voor bijvoorbeeld veel  foto-exposities. Heb je een vraag of kom je ergens niet uit? Stuur je bestanden met je vraag per Wetransfer of kom langs, wij helpen je graag verder.

Ken je onze extra’s al?

Wij delen graag onze passie en kunde met anderen. Daarom organiseren wij regelmatig gratis workshops voor fotografiestudenten en geven wij ons eigen kwartaalmagazine KIEKIE tabloid uit. Een deel van deze interviews vind je terug op ons blog!

KIEKIE ART

Op Kiekie Art vind je een aanbod van hedendaagse fotografische, teken en schilderkunst van Nederlands top talent. Deze talenten zijn actief bezig met het o.a. organiseren van exposities en zijn veelvuldig in de prijzen gevallen met hun werk. Zoals bijvoorbeeld Renata Dutrée GUPNew talent 2020, winnaar LensculturePortrait en de jonge getalenteerde illustrator Lois Schindeler.

STUDENTEN

Studenten krijgen bij ons 15% korting.
Daarnaast organiseren we met onze goed bekeken Instagram account elk weekend interessante take-overs en bieden extra exposure voor de exposities die wij verzorgen.

Over Kiekie Tabloid

Kiekie Tabloid bestaat alweer 9 jaar! Bekijk hier de lancering van KIEKIE in maart 2013.

Kiekie Tabloid Abonnement