Geraldine Kemper heeft voor de laatste shoot van de finale van tv programma ‘Het Perfecte Plaatje’ de natuur van IJsland vastgelegd en haar model tegen de rotsen van het zwarte zand strand in Reynisfjara gefotografeerd. 

 

Een unieke kans!

Deze foto op het formaat van 66×100 cm, prachtig afgewerkt op fine art papier en voorzien van een zwarte houten baklijst is een echte eyecatcher en wordt exclusief voor Women in Art in een eenmalige oplage van 1 uniek stuk geveild! Dat betekend dat er maar 1 exemplaar van bestaat. Een unieke kans dus!

De gehele opbrengst wordt gedoneerd aan twee goede doelen; UNWomen en ActionAid.

Zie jij dit prachtige werk al voor je bij jou thuis aan de muur of misschien aan de wand in jouw bedrijf? Breng een bod uit en zorg dat je de hoogste bieder blijft. Dan is dit unieke werk misschien straks wel van jou!

 

Geraldine over haar foto: ‘Look deep in nature and you will understand everything better’ zei Einstein ooit. Natuur verbeeld voor mij de gelaagdheid in het leven. Met plekken van openheid en licht en plekken van donkerte en schaduw. Met zachte kanten en scherpe hoeken, verschillen tussen eb en vloed en met grote of kleine transformaties. Dagen met vulkanische uitbarstingen of kalme dagen met zon.

Met deze foto portretteer ik de kracht, schoonheid en weelde van de vrouw en van de mens. Mode is voor mij spelen met de natuur en mensen iets laten ervaren. Op vulkanisch zand ver uit het verleden en tegen krachtige rotsen die door weer en wind zijn gevormd tot wat ze nu zijn. Haar lichaam gehuld in de zachte plooien van de jurk, afgezet tegen donkere hoeken van de muur aan steen.

De kleur paars staat voor mij voor gendergelijkheid, waar de vrouwen in Ijsland als voorvechters een belangrijke rol in hebben gespeeld en nog steeds spelen. Prachtig en sierlijk, doch ook fier omhoog kijkend naar de weerbarstigheid van het leven.”

Je kunt hier bieden op het werk van Geraldine!

Lees ook

03.04

De shortlist van de Palm* Photo Prize 2024

01.04

Ilias Bardaa en zijn visuele ode aan de Maghreb en Amazigh Gemeenschap

25.03

Over beeldvorming en identiteit, een interview met fotograaf en onderzoeker Cigdem Yuksel