PRINT SPECIALIST 24 uur p/w

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste collega die ons team komt versterken in de functie van print specialist. Dat betekent dat je verantwoordelijk wordt voor de (fine art) print opdrachten van onze klanten. Deze job vraagt flexibiliteit, kennis van Photoshop, en de juiste communicatieve vaardigheden om de klanten op een prettige manier te woord te staan en te adviseren. Er gebeurt dagelijks een hoop binnen ons dynamische bedrijf en dat vraagt om een rustige en overzichtelijke kijk op zaken waarbij je de helikopterview houdt en oplossingsgericht bent.

 

Wij zoeken:

● Je bent fotografisch onderlegd

● Je hebt verstand van Adobe Photoshop

● Voor jou staat klantgerichtheid altijd centraal

● Je voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk

● Je bent goed georganiseerd waardoor je in staat bent om de
dagelijkse gang van zaken soepel te laten verlopen

●Je kunt goed omgaan met deadlines, bent flexibel en stressbestendig

● Je bent creatief en denkt in oplossingen.

 

Wij bieden

 

Een veelzijdige en uitdagende functie binnen één van de beste fotolabs van Amsterdam. Je werkt in een team met enthousiaste medewerkers met een gemeenschappelijke passie voor beeld. Er is volop ruimte voor creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris, uitstekende arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke personeelskorting op ons assortiment.

 

Ons bedrijf

 

Ons familiebedrijf FotoLabKiekie bestaat al meer dan 30 jaar. Van een reguliere fotozaak is FotoLabKiekie inmiddels uitgegroeid tot een professioneel full service fine art print lab.
Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers met vaak al jarenlange ervaring op het gebied van fotografie. Je komt in een leuk team terecht en organiseren regelmatig gezellige uitjes met elkaar!
Kom jij ons team versterken?

Stuur een motivatiebrief en CV naar amsterdam@fotolabkiekie.com met als onderwerp ‘VACATURE’

Lees ook

06.08

THE MUKADE AND THE MOUNTAIN

11.07

Vogue X OSCAM tentoontstelling

06.07

De meerwaarde van Studio 307: Persoonlijke begeleiding en verdieping in fotografieprojecten