LEZING ILVY NJIOKIKTJIEN WOENSDAG 28 SEPTEMBER 2022 TOLHUISTUIN

Op woensdagmiddag 28 september a.s. organiseren Canon Nederland en Kiekie Tabloid een studentencafé waar Canon-ambassadeur Ilvy Njiokiktjien een zeer inspirerende lezing zal geven over haar prijswinnende project ‘Born Free: Mandela’s Generation of Hope’.

In de IJzaal van de Tolhuistuin in Amsterdam Noord zal Ilvy uitgebreid vertellen over haar bijzondere ‘Born Free’-project waarvoor zij gedurende 12 jaar lang jongeren en jongvolwassenen in Zuid-Afrika heeft gevolgd en vastgelegd. Het project toont een uniek beeld van dromen, teleurstellingen en prestaties van een open, flexibele generatie jonge Zuid-Afrikanen. Ilvy zal gedurende 2 uur vertellen over de verhalen achter de beelden, haar wijze van werken en hoe je een documentair fotografieproject van A tot Z aanpakt. Een middag vol inspiratie en indringende verhalen.

Praktische informatie

Wanneer: woensdag  28 september 2022

Voor wie: Fotografie of film studenten of recent (2021 of 2022) afgestudeerd

Waar: Tolhuistuin (Ijzaal).  IJpromenade 2, 1031 KT Amsterdam

Start lezing: 15:00 uur (inloop 14:45 uur)

Einde lezing, start borrel: 17:00 uur

Bij de borrel kun je je vragen stellen aan Ilvy, Denise van Kiekie, Rick van Canon en met mede studenten in gesprek komen.

Voor de lezing geldt geen extra toeslag. Wel dien je vooraf te reserveren.

De lezing was een succes! Wil je er de volgende keer bij zijn? Schrijf je in en ontvang van ons updates over nieuwe data! 

  • Naam opleiding

Lees ook

03.04

De shortlist van de Palm* Photo Prize 2024

01.04

Ilias Bardaa en zijn visuele ode aan de Maghreb en Amazigh Gemeenschap

25.03

Over beeldvorming en identiteit, een interview met fotograaf en onderzoeker Cigdem Yuksel