Kiekie’s 1:1 Print Selling Course 2023 – De ultieme gids voor het vergroten van je online zichtbaarheid en printverkoop!

Kiekie’s Summer Course krijgt een vervolg!

UPDATE: sept/oktober vol, schrijf je hier in voor periode nov/dec, je ontvangt dan een mail zodra de agenda open gaat:

 

In de afgelopen jaren is het steeds gebruikelijker geworden om online prints aan te bieden, zowel via websites als sociale media. Ik heb gemerkt dat dit voor zowel fotografen als illustratoren een lucratieve inkomstenbron kan zijn en tegelijkertijd een effectieve manier om zichtbaar te zijn en in contact te komen met potentiële kopers en opdrachtgevers. Eén opvallend aspect is echter dat de makers die hierin succesvol zijn, vaak een doordachte marketingstrategie volgen. Het aanleren van zo’n strategie is echter geen eenvoudige taak en vereist deskundige begeleiding. Met mijn jarenlange ervaring als printspecialist bij FotoLabKiekie en mijn betrokkenheid bij printverkoop, evenementen en marketing, heb ik een programma ontwikkeld waarmee ik je kan helpen om deze printverkoopstrategie onder de knie te krijgen.

Ben je klaar om dit najaar jouw kunstbusiness naar nieuwe hoogten te brengen? Kiekie Tabloid presenteert:  Kiekie’s 1:1  Print Selling Course 2023! Tijdens deze cursus ontdek je essentiële strategieën en praktische tips om jouw online representatie te verbeteren en je printverkoop te stimuleren.

Herken je jezelf hierin?

➡️ Je twijfelt welke werken je online moet aanbieden en tegen welke prijs.

➡️ Je voelt je onzeker over het online verkopen van je limited edition prints. Je mist kennis op het gebied van online marketing, sales en strategie, waardoor je het gevoel hebt maar wat te doen. Je beseft dat vakmanschap niet automatisch betekent dat je een goede verkoper bent.

➡️ Misschien heb je al veel tijd, geld en energie geïnvesteerd in een website/webshop, maar blijven de resultaten achter.

➡️ Je hebt geweldige ideeën om zichtbaar te zijn op social media, maar je worstelt met het omzetten van deze ideeën naar een gestructureerde aanpak en het aantrekken van de juiste kopers.

Dan is Kiekie’s 1:1 Print Selling Course de oplossing voor jou. Schrijf je vandaag nog in voor Kiekie’s 1:1 Print Selling Course 2023 en krijg toegang tot de ultieme gids die jouw online zichtbaarheid en printverkoop een boost zal geven. Leer slimme manieren en inzichten om jouw werk op de juiste manier zichtbaar te maken. LET OP: er is weinig plek, want het is een 1:1 coachingsdag, de beschikbare dagen voor september/oktober zijn beperkt.  Scroll snel naar beneden en schrijf je in.

 

Hi, Ik ben Denise!

Je zult deze cursus persoonlijk met mij, Denise Woerdman, doorbrengen op locatie bij MidWest en FotoLabKiekie in Amsterdam. Met meer dan 20 jaar ervaring in het familiebedrijf FotoLabKiekie, waar ik momenteel samen met mijn man de leiding over neem, ben ik een expert op het gebied van fine art printen. Ik heb me ook gespecialiseerd in de verkoop van prints en online zichtbaarheid, wat me heeft geholpen bij het succesvol opzetten van initiatieven zoals de fotografiekrant Kiekie Tabloid en onze online galerij Kiekie Art. Onlangs hebben we ook een grote expositie en online printverkoop georganiseerd genaamd “Women in Art”.

Als expert op het gebied van online zichtbaarheid en printverkoop geef ik waardevol advies aan mijn klanten. Met de snelle veranderingen in de wereld van beeld en online technologie, blijf ik constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo kan ik jou een op maat gemaakt advies bieden dat perfect aansluit bij jouw behoeften. Na onze 1:1 Coaching ben je direct in staat om aan de slag te gaan met mijn praktische tips en aanbevelingen.

Ik sta voor je klaar om mijn expertise met jou te delen

Steeds meer makers bieden hun prints te koop aan, online, via hun eigen webshop of tijdens een expositie. Maar hoe zorg je dat je de juiste tools gebruikt om ook daadwerkelijk genoeg prints te verkopen?

Misschien heb je al een webshop opgezet of verkoop je jouw werk via jouw website en Instagram-kanaal. Maar het simpelweg een paar keer promoten is niet voldoende voor een succesvolle online verkoop. Om consistent goede resultaten te behalen, zijn er specifieke stappen die je moet volgen. En ik kan jou precies vertellen en uitleggen welke stappen dit zijn.

Of je nu vragen hebt over het optimaliseren van jouw webshop, het verbeteren van de presentatie van jouw kunstwerken of het effectief promoten van jouw werk op social media, ik sta voor je klaar om mijn expertise met jou te delen.
Samen zullen we kijken naar jouw specifieke situatie en doelen, en ik zal je praktische tips, inzichten en strategieën aanreiken die je direct kunt toepassen om jouw online verkoop te stimuleren. Van het creëren van aantrekkelijke productpagina’s tot het opbouwen van een effectieve marketingstrategie, ik zal jou voorzien van de nodige kennis en tools om succesvol te zijn in de online verkoop van jouw kunstwerken.

Stel je eens voor… je hebt de mogelijkheid om mij alles te vragen wat je wilt weten. Hoe prijs ik mijn werk op de juiste manier? Hoe creëer ik echtheidscertificaten en limited edition prints? Wat is de beste strategie voor het verkopen van prints en welke stappen moet ik daarvoor nemen? Twijfel je of je wel genoeg online zichtbaar bent? (en hoe je dit het beste aan kunt pakken) Is jouw website wel conversieproof en hoe kun je dat verbeteren?

Ik bied je concrete handvatten en advies waarmee jij verder kunt groeien in jouw carrière als professioneel beeldmaker!

En dat is nog niet alles!

Tijdens deze dag zullen we ook kijken welke papiersoorten het beste passen bij de uitstraling van jouw werk. Ik zal je adviseren over verschillende formaten, papiersoorten en afwerkingen, zodat je het perfecte uiterlijk en gevoel aan je werk kunt geven. We gaan dus live jouw werk printen en testen.

Na deze dag ontvang je een uitgebreid document met persoonlijke tips en adviezen die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt. Bovendien zal ik waardevolle aanbevelingen doen voor software op het gebied van art marketing. Zo ben je goed voorbereid om je werk te presenteren en te verkopen.

Voor wie is deze 1:1 course bedoeld?

Je bent op een professionele manier bezig met beeldmaken en wilt meer structuur krijgen in jouw (online) zichtbaarheid als maker en in het verkopen van je prints. Je krijgt hiervoor tips voor de juiste tools, aangepast naar jouw wensen. Of je nu net begint of al ervaring hebt, deze cursus biedt waardevolle inzichten en praktische tips om je conversie te verhogen en meer verkopen te genereren.

Ik ben een illustrator, is deze cursus ook voor mij bedoeld?

Zeker, als je gelimiteerde edities wilt maken van jouw originele kunst en deze online wilt verkopen, dan is deze cursus ook geschikt voor jou.

Waarom is de cursus 1:1?

Elke maker is uniek, en voor dit specifieke doel is het niet praktisch om de cursus in groepen te geven. Ik wil jou zoveel mogelijk waardevolle informatie bieden om je optimaal te ondersteunen bij jouw verkoop en marketing van limited edition prints. Door een 1-op-1 aanpak kan ik mij volledig richten op jouw specifieke behoeften en jou de persoonlijke begeleiding geven die nodig is om succesvol te zijn. Daarnaast maak ik een quick scan van jouw website/webshop en social media accounts en bespreken we de verbeterpunten ter plekke.

Kun je de cursus volgen met beperkte technische kennis?

Absoluut! Ik bied je gedetailleerde instructies die stap voor stap uitleggen hoe je het kunt doen, en de tools en software die we gebruiken, zijn zeer gebruiksvriendelijk en vereisen geen uitgebreide technische kennis.

Na deze Kiekie’s 1:1 Course heb jij;

– Een stappenplan in handen voor het opzetten van een strategische limited edition print sale.
– Een stappenplan in handen voor het opzetten van email marketing om bestaande klanten opnieuw te laten kopen en nieuwsbriefabonnees kunt aanzetten tot aankoop.
– Kennis en inzichten in de huidige art markt.
– Je hebt de kennis en vaardigheden om de juiste content te creëren en je art business een kickstart te geven. Met de geleerde technieken en strategieën kun je direct aan de slag om je limited edition prints te verkopen.
– Kennis over papiersoorten en een idee wat het beste bij je werk past.

De cursus is 1:1 en de plekken voor seizoen september/oktober zijn daardoor beperkt.

 

Kiekie’s 1:1 Print & Sell your art. Boost jouw printverkoop & Online zichtbaarheid.

Locatie cursus FotoLabkiekie en MidWest (op loopafstand, 200 m)

Op woensdagen en zaterdagen (kijk onderaan deze pagina voor de beschikbaarheid september/oktober)

Tijden 10:00 tot 14:30 uur

Theorie van 10:00 uur tot 13:00 uur in MidWest, Cabralstraat 1 Amsterdam
Print technieken & live printen & papiersoorten 13:00 uur tot 14:30 uur FotoLabKiekie, Jan Evertsenstraat 79 Amsterdam

Inclusief een lekkere lunch bij MidWest.

Na afloop ontvang je:
– Samenvatting van de dag + op maat gemaakte tips en aanbevelingen. Je kunt aan de slag met een goede strategie voor jouw print verkopen!

Kosten: € 600,- ex btw

(met de mogelijkheid om in 3 delen te betalen)

 

TESTIMONIALS KIEKIE’S 1:1  PRINT SALE COURSE 2023

 

 

“Met een helder stappenplan en op maat gemaakte tips heb ik de tools om mijn volgende stappen te zetten. Denise’s uitgebreide kennis en persoonlijke begeleiding hebben me in de juiste richting gestuurd, en haar expertise in papier, print en marktpositionering is indrukwekkend. Een absolute aanrader voor iedere fotograaf die een snel en gericht resultaat wil behalen!” – Marjolein Vinkenoog

 

”Ik heb heel veel aan de Summer course gehad en ik had niet verwacht dat ik zoveel handige informatie zou krijgen. Denise had veel van mijn werk uitgeprint, zich in mijn website/ social media accounts verdiept dus de cursus was echt gericht op mijn werk en niet een algemene handleiding, dat vond ik heel erg waardevol. Alle aspecten waar ik in mijn werk op moet letten qua verkoop/marketing kwamen aan bod. Denise heeft een enorme kijk en kennis van de creatieve sector dus de informatie is bijzonder breed en informatief.” – Tanja Houwerzijl

 

”Het creatieve vak kan meestal ook heel vaag blijven. Wat heerlijk is, maar vaak ook ongrijpbaar en niet commercieel. Als je je eigen werk wilt gaan verkopen is het erg fijn dat een nuchter iemand zoals Denise praktische tips geeft waar je direct wat mee kunt. En dit zie je eigenlijk niet veel in deze markt.” – Julia Dongstra

 

Bekijk hieronder de beschikbare data voor september/oktober:

 

UITVERKOCHT Do 14 september van 15:00 uur tot 20:00 uur

UITVERKOCHT Di 19 september van 15:00 uur tot 20:00 uur

UITVERKOCHT Wo 20 september van 10:00 uur tot 14:30 uur

UITVERKOCHT Zaterdag 23 september 11:00 uur

UITVERKOCHT Woensdag 27 september 10:00 uur

UITVERKOCHT Zaterdag 30 september 11:00 uur

UITVERKOCHT Woensdag 4 oktober 10:00 uur

UITVERKOCHT Zaterdag 7 oktober 11:00 uur

UITVERKOCHT Woensdag 11 oktober

UITVERKOCHT Zaterdag 14 oktober 11:00 uur

UITVERKOCHT Woensdag 18 oktober 10:00 uur

UITVERKOCHT Zaterdag 21 oktober 11:00 uur

UITVERKOCHT Woensdag 25 oktober 10:00 uur