Kiekie’s Coaching Call: Boost jouw Print Verkoop en Online Zichtbaarheid!

Ben jij een gepassioneerde beeldmaker die graag zijn eigen prints wil verkopen? Of ben je al actief op dit gebied, maar zoek je naar manieren om jezelf te verbeteren? Dan is de unieke strategie sessie van Kiekie’s Coaching Call absoluut iets voor jou! Tijdens deze 2 uur durende online video sessie krijg je de kans om al jouw vragen aan me te stellen over print strategieën en online zichtbaarheid.

Herken je jezelf hierin?

➡️ Je twijfelt welke werken je online moet aanbieden en tegen welke prijs.

➡️ Je voelt je onzeker over het online verkopen van je limited edition prints. Je mist kennis op het gebied van online marketing, sales en strategie, waardoor je het gevoel hebt maar wat te doen. Je beseft dat vakmanschap niet automatisch betekent dat je een goede verkoper bent.

➡️ Misschien heb je al veel tijd, geld en energie geïnvesteerd in een website/webshop, maar blijven de resultaten achter.

➡️ Je hebt geweldige ideeën om zichtbaar te zijn op social media, maar je worstelt met het omzetten van deze ideeën naar een gestructureerde aanpak en het aantrekken van de juiste kopers.

Wacht dan niet langer en schrijf je onderaan deze pagina in voor een persoonlijk coaching video call waarin ik je alles ga uitleggen en je voorzie van advies op maat!

Hi, Ik ben Denise!

Ben je klaar om deze sessie persoonlijk met mij, Denise Woerdman, door te brengen? Met meer dan 20 jaar ervaring in het familiebedrijf FotoLabKiekie, waar mijn man en ik momenteel de leiding hebben, ben ik een expert op het gebied van fine art printen. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in de verkoop van prints en online zichtbaarheid, wat me heeft geholpen bij het succesvol opzetten van initiatieven zoals de fotografiekrant Kiekie Tabloid (sinds 2013) en onze online galerie Kiekie Art. Onlangs hebben we ook een grote expositie en online printverkoop georganiseerd genaamd “Women in Art”.

Als adviseur help ik mijn klanten bij het vergroten van hun online zichtbaarheid en het succesvol verkopen van prints. De wereld van beeld, marketing, online ontwikkelingen en technologie verandert razendsnel, en ik blijf voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zodat ik je een op maat gemaakt advies kan geven. Na onze coaching call kun je direct aan de slag met mijn waardevolle tips en aanbevelingen!

Tijdens onze strategiesessie heb jij alle ruimte om je vragen, strubbelingen en onzekerheden met mij te delen. Samen zullen we kijken naar jouw specifieke situatie en ik zal je waardevolle inzichten, praktische tips en op maat gemaakt advies geven om jouw print verkoop en online zichtbaarheid naar een hoger niveau te tillen.

Wat is de beste strategie voor het verkopen van prints en welke stappen moet ik daarvoor nemen?

Ontdek de kracht van een Hahnemuehle Certificate of Authenticity! Geef jouw prints de status van limited edition artwork met een uniek nummer, een certificaat van echtheid en registratie op www.myartregistry.com. Dit biedt jou de mogelijkheid om jouw klanten een betrouwbaar bewijs van echtheid te geven bij elk Fine Art Print uit jouw Editie. Het toevoegen van een certificaat verhoogt de waardering en het vertrouwen van jouw klanten in jouw kunstwerk. In mijn Kiekie’s Coaching Video Call leg ik je graag uit hoe je certificaten kunt gebruiken bij het printen en hoe je de registratie eenvoudig kunt voltooien.

Steeds meer makers bieden hun prints te koop aan, online, via hun eigen webshop of tijdens een expositie. Maar hoe zorg je dat je de juiste tools gebruikt om ook daadwerkelijk genoeg prints te verkopen?

Misschien heb je al een webshop opgezet of verkoop je jouw werk via jouw website en Instagram-kanaal. Maar het simpelweg een paar keer promoten is niet voldoende voor een succesvolle online verkoop. Om consistent goede resultaten te behalen, zijn er specifieke stappen die je moet volgen. En ik kan jou precies vertellen en uitleggen welke stappen dit zijn.

Ik begrijp dat het frustrerend kan zijn wanneer je niet de gewenste resultaten behaalt met jouw online verkoopinspanningen. Het goede nieuws is dat er bewezen strategieën zijn die jou kunnen helpen jouw online verkoop te verbeteren en jouw doelgroep effectiever te bereiken. Tijdens onze coaching sessie zal ik deze stappen met jou delen en je stapsgewijs begeleiden om jouw online verkoop naar een hoger niveau te tillen.

Of je nu vragen hebt over het optimaliseren van jouw webshop, het verbeteren van de presentatie van jouw kunstwerken, het opbouwen van een betrokken online community of het effectief promoten van jouw werk op social media, ik sta voor je klaar om mijn expertise met jou te delen.
Samen zullen we kijken naar jouw specifieke situatie en doelen, en ik zal je praktische tips, inzichten en strategieën aanreiken die je direct kunt toepassen om jouw online verkoop te stimuleren. Van het creëren van aantrekkelijke productpagina’s tot het opbouwen van een effectieve marketingstrategie, ik zal jou voorzien van de nodige kennis en tools om succesvol te zijn in de online verkoop van jouw kunstwerken.

Stel je eens voor… je hebt de mogelijkheid om mij alles te vragen wat je wilt weten. Hoe prijs ik mijn werk op de juiste manier? Hoe creëer ik echtheidscertificaten en limited edition prints? Wat is de beste strategie voor het verkopen van prints en welke stappen moet ik daarvoor nemen? Twijfel je of je wel genoeg online zichtbaar bent? (en hoe je dit het beste aan kunt pakken) Is jouw website wel conversieproof en hoe kun je dat verbeteren?

Tijdens onze sessie kun je al jouw struggles en onzekerheden met mij delen.

Ik bied je concrete handvatten en advies waarmee jij verder kunt groeien in jouw carrière als professioneel beeldmaker!

En dat is nog niet alles! Na afloop van ons gesprek ontvang je van mij een uitgebreid document met persoonlijke tips en adviezen, speciaal op maat gemaakt voor jou. Daarnaast geef ik je waardevolle aanbevelingen voor software op het gebied van art marketing.

Wat kun je verwachten na deze strategiesessie?

– Je hebt alle juiste tools en kennis in handen om een succesvolle print verkoop op te starten.
– Je ontwikkelt een ondernemersmentaliteit: jouw plan ligt klaar en je gelooft voor de volle 100% in het bereiken van jouw doelen. Je hebt vertrouwen in zowel je creatieve vaardigheden als je ondernemerskwaliteiten.
– Je gaat concrete plannen opstellen vanuit een strategische benadering en je implementeert effectieve marketingtools om zo alles uit jouw online zichtbaarheid te halen.
– Je barst van de nieuwe energie om jouw art sales naar een hoger niveau te tillen!

Voor wie is deze strategiesessie bedoeld?

De Kiekie’s Coaching Call is speciaal ontworpen voor beeldmakers (fotografen/illustratoren/mixed media) die zelf prints willen verkopen. Of je nu net begint of al ervaring hebt, als je jouw online zichtbaarheid wilt vergroten en de juiste verkoopstrategie wilt ontwikkelen, dan is deze sessie perfect voor jou!

Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap naar een succesvolle online verkoop. Schrijf je in voor mijn coaching sessie en ontdek hoe je jouw online verkoopstrategie kunt optimaliseren en consistente resultaten kunt behalen. Samen zullen we jouw online aanwezigheid versterken en ervoor zorgen dat jouw kunstwerken de aandacht krijgen die ze verdienen.

Hoe gaan we te werk?

Wil jij jouw art business naar nieuwe hoogten brengen? Naast onze uitverkochte Summer Course bieden wij nu ook online video coaching gesprekken aan! Dit is dé kans om persoonlijk advies te krijgen op het gebied van online zichtbaarheid en het verkopen van limited edition prints.

Hoe werkt het? Voordat het video gesprek plaatsvindt, zal ik een quick scan van jouw website en/of social media maken. Daarna stuur ik je een vragenlijst om meer inzicht te krijgen in jouw specifieke behoeften over het verkopen van jouw prints. Tijdens het 2 uur durende coaching gesprek zal ik je persoonlijk coachen en adviseren, helemaal afgestemd op jouw situatie. Na afloop ontvang je van mij een document met waardevolle tips op het gebied van online zichtbaarheid en print verkoop die direct toepasbaar zijn, zodat je zelf meteen aan de slag kunt!

Wacht niet langer en schrijf je hieronder in voor Kiekie’s Coaching Video Call!  Laten we samen jouw art business laten groeien!

  • Belangrijk: Wees er snel bij! De maand juli is al helemaal volgeboekt, maar vanaf 2 augustus heb ik nog slechts 5 plekken beschikbaar. Schrijf je nu in om jouw plek deze zomer veilig te stellen en begin direct na de zomer met het verhogen van jouw online printverkoop!

Kiekie’s Coaching Call Boost jouw online zichtbaarheid en print verkoop

Als je liever eerst een aantal tips ontvangt via e-mail om te kijken of het aanbod bij je past, meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief. Je ontvangt waardevolle tips over het vergroten van jouw online zichtbaarheid.