4 keer per jaar geven wij Kiekie Tabloid (*vanaf 2022 2 keer per jaar een dikkere editie!) uit in een oplage van 10.000 stuks, verspreidt over grote steden in Nederland en alle Nederlandse fotografie opleidingen. In KIEKIE tabloid lees je o.a. interviews, projecten en exposities van zowel gevestigde als opkomende fotografen uit Nederland, lichten we een opkomend talent uit en houden we je op de hoogte over alles wat met fotografie te maken heeft.
KIEKIE tabloid wordt verspreid op tal van creatieve locaties in Amsterdam, Utrecht, Haarlem en Rotterdam. Ook wordt KIEKIE verstuurt naar alle Nederlandse fotografie- en styling opleidingen.

Naast Kiekie Tabloid in print is er ook een online blog. Met daarop interviews met fotografen, how to’s, events, exposities en nog veel meer! Wij organiseren geregeld masterclasses voor studenten. Wil je hierbij aanwezig zijn en/of up to date blijven van onze events en berichten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte!

Fotokrant KIEKIE thuis op de mat?

Abonneer je nu via het formulier onderaan deze pagina en mis geen editie meer!
Voor slechts € 15,- per jaar ontvang je 4 x KIEKIE automatisch thuis. (vanaf 2022 gaat de frequentie over naar 2 keer per jaar met een dikkere editie).
Je kunt een abonnement voor jezelf afsluiten maar je kunt KIEKIE ook cadeau doen aan je familie, vrienden of je buren.

 

KIEKIE tabloid is onderdeel van FotoLabKiekie.

Voor informatie over adverteren en onze mediakit stuur een mailtje naar amsterdam@kiekiekrant.com

Zie hier een digitaal voorbeeld van Kiekie Tabloid

KIEKIE no2 Lancering DEC 70 Aftermovie from Denise Woerdman on Vimeo.